Evo kakvi su u vođenju ljubavi svi horoskopski znaci! Nećete verovati šta pali Vodolije

Neki znakovi su vatreni i svoja osećanja razdvajaju od strasti, dok su drugi duboko emotivni i seksu se prepuštaju samo ako su uključene emocije i ljubav.

Ovan

Žena: Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na različite načine. Ima potrebu za dominacijom.

PROČITAJTE  Mlada mama pokazala slike prije i poslije "kokaina za siromašne" (FOTO)

Muškarac: Vrlo izdržljiv i potentan — širokih seksualnih apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da “ljubavni vatromet” može biti učestao ali i “munjevit”, odnosno, kratkotrajan.

Ljubavni stil: Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tačno znate šta želite i sta vam pričinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tela.

PROČITAJTE  Ovo sigurno niste znali: Naučnici otkrili 5 zdravstvenih problema koje uzrokuju klima uređaji!!!

Poza: To mora biti neka poza koja vas stavlja u dominantan položaj – partner je na leđima, a vi ste ga opkoračili i spustili se na kolena; položaj u kome možete da kontrolišete pokrete i ritam.

PROČITAJTE  Osoba sa INVALIDITETOM ušla u restoran, a ono što je konbar uradio obišlo je svijet! (VIDEO)

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, uši i vrat.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču – dodiri, akcija, strast, nečiji provokativni ili erotski — slobodan izgled.

Sljedeći znak na stranici “2”.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *